08 August, 2012

I'm going to be an Aunt

I'm so so SOOOO excited to FINALLY be able to announce... I'm going to be an AUNT!!! 


Actually dah 2 month pon. Teruja kot.. hehehe



Start jek tau my adik pregnant, semua teruja. Semua start susun atur panggilan yg bakal digunakan.  Berikut adalah senarai panggilan yg bakal baby tu panggil kitorang :-

1- Abah ( Atuk la... ape lagi)
2- Mak  ( Tok Wan <-- Request dari mak sendiri)
3- Me ( mamalong/maklong/ embong?? (cannot be..cannot be) )
4- Angah ( ibu la.. anak dia kan)
5- De ( Mamade/makde )
6- Teh ( Mamateh / Ateh)
7- Yud ( Pak andak)
8- Adik ( Pak cu)

Once tahu angah pregnant, maklong ni yang lebey2 usha blog2 brg baby.. maklumlah teruja.. 

Ape2 pun didoakan agar selamat semuanya sampai keluar baby... due datenyer 23/3/2013... 



Sumber dari Mr google


"Ya Allah, keluarkanlah dia dari perut dengan mudah dan selamat. Ya Allah jadikanlah dia sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya, dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untukmembaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam"

3 comments:

  1. Erk 2013 kot tu hehe
    Pe2 pon tahniah aunt to be hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete